Kotieläinpiha leikkipuisto Sannassa lauantaina 13.10.2018 klo 10.30-13.30!

11.10.2018

MLL Pasilan, Meilahden seurakunnan, Leikkipuisto Sannan ja Turvapaikanhakijoiden tuki ry:n Tutuksi -hankkeen yhteistyönä syystapahtuma Pasilan ja lähialueiden lapsiperheille. Tapahtumaan vapaa pääsy! Lämpimästi tervetuloa!

Hembölen kotieläinpihan eläimet saapuvat Pyhtäältä kaikkien iloksi. Mukana harjattavat poni ja aasi (ei ratsastusta), harjattavat ja halattavat lampaat, syöteltävä ja siliteltävä vuohi, röhnöttävä minisika joka pyörii, söpöt syötettävät ja siliteltävät kanit, hauskat miniankat ja ihana koira.

Lisäksi tapahtumaan on tulossa Sundsvikistä hevoskärryajelua ja näillä näkymin myös poniratsastusmahdollisuus. Tämä on lisämaksullinen huvi eli varaathan käteistä!

Seurakunta myy lämmintä juotavaa, mutta pukeuduthan muutenkin sään mukaan lämpimästi.

Leikkipuisto Sanna jäjestää myös lapsille puuhaa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään: eläinten tarkka kokoonpano saattaa muuttua, jos sää on huono.