Perhekahvila

MLL Pasilan perhekahvila kokoontuu 24.9.2021 lähtien perjantaisin klo 10.00–11.30 Fokuksessa, Kauppakeskus Triplan 5. kerroksessa. Tarjolla on kahvia ja jotain pientä haukattavaa sekä vaihtuvaa ohjelmaa.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Perhekahvila on osallistujille ilmaista toimintaa. Yleensä ohjelmassa on vapaata kahvittelua ja oleilua, joskus voidaan järjestää jotakin erityistä tai toivottua ohjelmanumeroa.

Suomessa toimii yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jotka syntyvät vanhempien aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin. Haluaisitko sinä olla mukana järjestämässä MLL Pasilan perhekahvilaa? Otahan yhteyttä!

Kahvilaan voi tulla, vaikkei olisi MLL:n jäsen. Siellä on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.

Kaikkien toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen. Näin kaikilla on viihtyisää! Mahdollisia kahvilaostoksia varten on hyvä varata mukaan kolikoita.