Perhekahvila

Perhekahvila on kokoontunut Leikkipuisto Sannassa perjantaisin klo 10-12. Tällä hetkellä perhekahvila on tauolla ja vailla kahvittajaa! Jos olet kiinnostunut tapaamaan muita kotona olevia vanhempia ja hoitamaan perhekahvilan pienen joka viikkoisen kahvituksen, niin ota meihin yhteyttä. Samalla pääset tutustumaan Mll Pasilan toimintaan ja mukaviin vapaaehtoisiin.  Perhekahvila jatkaa toimintaansa taas kun uusi vapaaehtoinen on löytynyt.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Perhekahvila on osallistujille ilmaista toimintaa eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Yleensä ohjelmassa on vapaata kahvittelua ja oleilua, joskus voidaan järjestää jotakin erityistä tai toivottua ohjelmanumeroa.

Tämä perhekahvila avattiin 11.1.2010. Suomessa toimii yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jotka syntyvät vanhempien aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Kahvilaan voi tulla, vaikkei olisi MLL:n jäsen. Siellä on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.

Kaikkien toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen. Näin kaikilla on viihtyisää! Mahdollisia kahvilaostoksia varten on hyvä varata mukaan kolikoita.