Perhekahvila

MLL Pasilan perhekahvila etsii vetäjää, jotta saisimme suositun kahvilan jälleen käyntiin.

Jos haluat saada arki-aamupäiviin tekemistä ja tavata samalla leppoisissa tunnelmissa alueen muita vanhempia ja lapsia, tämä voisi olla sinun pestisi!

Ota yhteyttä ja kysy lisää mll.pasila@gmail.com. MLL Pasilan nettisivuilta löydät lisää tietoa perhekahvilavastaavan roolista https://pasila.mll.fi/tietoa-meista-2/. MLL tarjoaa koulutusta perhekahvilan vetäjille.

Perhekahvila on kohtaamispaikka, johon ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Perhekahvila on osallistujille ilmaista toimintaa. Yleensä ohjelmassa on vapaata kahvittelua ja oleilua. Joskus kahvilassa voidaan järjestää jotakin erityistä.

Vanhemmuus ei ole yksilölaji, tule mukaan!


Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Perhekahvila on osallistujille ilmaista toimintaa. Yleensä ohjelmassa on vapaata kahvittelua ja oleilua, joskus voidaan järjestää jotakin erityistä tai toivottua ohjelmanumeroa.

Suomessa toimii yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jotka syntyvät vanhempien aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin. Haluaisitko sinä olla mukana järjestämässä MLL Pasilan perhekahvilaa? Otahan yhteyttä!

Kahvilaan voi tulla, vaikkei olisi MLL:n jäsen. Siellä on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.

Kaikkien toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen. Näin kaikilla on viihtyisää! Mahdollisia kahvilaostoksia varten on hyvä varata mukaan kolikoita.