Perhekahvila

Perhekahvila aloittaa toimintansa 8.1.2020.

Perhekahvilaan ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset vanhemman tai muun aikuisen seurassa. Perhekahvila on osallistujille ilmaista toimintaa eikä sinne tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Yleensä ohjelmassa on vapaata kahvittelua ja oleilua, joskus voidaan järjestää jotakin erityistä tai toivottua ohjelmanumeroa.

Suomessa toimii yli 400 Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilaa, jotka syntyvät vanhempien aloitteesta ja toimivat vapaaehtoisvoimin.

Kahvilaan voi tulla, vaikkei olisi MLL:n jäsen. Siellä on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.

Kaikkien toivotaan ennen lähtemistään auttavan tavaroiden korjaamisessa paikoilleen. Näin kaikilla on viihtyisää! Mahdollisia kahvilaostoksia varten on hyvä varata mukaan kolikoita.

Perhekahvila kokoontuu keskiviikkoisin 14.00-15.30 Triplan Fokuksessa.