Tietoa yhdistyksestä

Mannerheimin Lastensuojeluliiton (MLL) keskeiset arvot ovat lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys, suvaitsevaisuus ja ilo. Järjestö vahvistaa lasten, nuorten ja lapsiperheiden asemaan yhteiskunnassa.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pasilan paikallisyhdistys  on perustettu 8.5.1989. MLL Pasilan perusta on paikallinen vapaaehtoistoiminta, joka vastaa lapsiperheiden tarpeisiin. Jäsenistö muodostaa vahvan verkoston ja kasvatuskumppanuutta luovan sukupolvien ketjun, joka tuntee lasten, nuorten ja lapsiperheiden arjen tarpeet.

MLL Pasila tarjoaa aktiivisesti toiminta- ja vaikuttamismahdollisuuksia eri elämänvaiheessa oleville jäsenilleen paikalliset olosuhteet huomioon ottaen. Yhteistyö ja vaikuttaminen lapsen parhaaksi on keskeinen tehtävämme.

Yhdistyksen keskeiset toimintamuodot ovat musiikki- ja liikuntaleikkikoulut sekä perhekahvila. Yhdistys järjestää myös lasten erikoiskerhoja sekä osallistuu myös lapsiperheiden tapahtumien järjestämiseen yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Tervetuloa mukaan MLL Pasilaan!

Haluatko liittyä yhdistyksemme jäseneksi?

Jäsenmaksut:

Aikuinen: 25€ / vuosi

Lapset 15-17v: 12,50€ / vuosi

Lapset alle 15 v: ilmainen

Liittyminen käy helpoiten netissä täällä.

Mukaan aktiiviksi?

Ota meihin yhteyttä! MLL Pasilan hallituksen yhteystiedot löytyvät ylävalikosta kohdasta Yhteystiedot.