MLL Pasilan tutustumisilta 6.11. klo 18 Triplan Fokuksessa - tervetuloa kaikki mukaan!

19.10.2019

Etsimme uusia aktiiveja! Tule kuulemaan ja juttelemaan toiminnasta Triplan Fokukseen!

WANTED: uusia aktiiveja MLL Pasilan toimintaan

MLL Pasila järjestää kaupunginosassamme suosittua kerhotoimintaa. Muskarit, liikkarit ja vuosittainen supertapahtuma Kevätrieha ovat esimerkkejä monen arkea ilostuttavasta ohjelmastamme.

Kaikki toiminta organisoidaan vapaaehtoisvoimin – rakkaudesta lasten ja perheiden hyvinvointiin sekä Pasilaan inspiroivana elinyhteisönä. Toiminnan kannalta olennaista ovat yhdistyksessä aktiivisesti toimivat henkilöt, jotka vaihtuvat sopivin väliajoin.

Voisiko nyt olla Sinun vuorosi?
Millaista toimintaa sinä haluaisit lapsiperheille?

Yhdistyksellä on oltava hallitus, joka hoitaa yhdistyksen asioita. Hallitukselle tarvitaan puheenjohtaja sekä vähintään kuusi muuta jäsentä. Voit tulla myös varajäseneksi tai vain auttamaan tapahtumien järjestämisessä.

Tule mukaan matalan kynnyksen tutustumistilaisuuteen keskiviikkona 6.11. klo 18 Triplassa, Fokus-monitoimitilassa!

Ohjelmassa vapaata jutustelua ja tietoa yhdistyksen toiminnasta. Tulemalla paikalle et sitoudu mihinkään ?

Tervetuloa mukavaan porukkaan tekemään tärkeää työtä alueemme lapsiperheiden hyväksi!

mll.pasila@gmail.com / FB-ryhmä MLL Pasila

PS. MLL Pasila on aatteellisesti sitoutumaton yhdistys. Teemme yhteistyötä monien paikallisten toimijoiden kanssa. Kiitokset Töölön seurakunnalle mahdollisuudesta järjestää tutustumisilta Triplan Fokuksen uusissa hienoissa tiloissa!

Tapahtumasivu