Tervetuloa Mannerheimin Lastensuojeluliiton Pasilan yhdistykseen!

Järjestämme hauskaa ja paikallista toimintaa lapsille ja heidän vanhemmilleen Länsi- ja Itä-Pasilan alueella.

Suuri osa säännöllisestä kerhotoiminnasta on suunnattu 06-vuotiaille lapsille vanhempineen, mutta meillä on myös kerhoja kouluikäisille. Kerhotarjontaan kuuluvat tällä hetkellä musiikkikerho (muskari) ja liikuntakerho (liikkari). Lisäksi järjestämme kuvataidekursseja.

Koko perheelle järjestetään yhteisiä tapahtumia kuten Kevätrieha toukokuussa. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki alueen lapsiperheet tai lapsenmieliset!

Kerhotoiminta on kaikille avointa. Yhdistyksen jäsenet saavat alennusta kerhojen maksuista.

Jos haluat itse toteuttaa perhetoimintaa Pasilan alueella tai sinulla on toiveita ja ideoita toiminnasta, ota yhteyttä yhdistyksen aktiiveihin. Toimitaan yhdessä lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyväksi!