Kerhotoiminta

KEVÄÄN 2017 KERHOTOIMINTA

 

SYKSYN KERHOJEN ILMOITTAUTUMISET ALKAVAT KESÄN AIKANA, VANHAT KERHOLAISET SAAVAT ILMOITTAUTUMISLINKIN SÄHKÖPOSTIIN JA UUDET KERHOLAISET LÖYTÄVÄT TIEDON TÄLTÄ SIVULTA TAI MLL PASILAN FACEBOOK-RYHMÄSTÄ

 

KERHOIHIN ILMOITTAUDUTAAN 27.12. ALKAEN HOLVI-VERKKOKAUPASSA JONNE PÄÄSET KLIKKAAMALLA TÄTÄ LINKKIÄ.

Vauvojen tanssikursseille ilmoittautumiset osoitteeseen vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com
Pianotunneille ilmoittautumiset osoitteeseen kristiina.repo@pp.inet.fi

Kerhokausi alkaa pääosassa ryhmiä viikolla 2 ja ryhmät kokoontuvat 12 kertaa, ellei toisin mainita.

Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, käytä ilmoitettua alennuskoodia. Pidä pankkitunnukset mukana, sillä kerhomaksut laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Muutoksista ja peruutuksista perimme viiden euron käsittelymaksun.

MLL:n vakuutus kattaa kerhoihin osallistuvat lapset. (Kerhoihin osallistuvilla aikuisilla olisi hyvä olla oma tapaturmavakuutus.)

Pyrimme pitämään kerhomaksut edullisina. Mikäli perheesi kuitenkin tarvitsee avustusta osallistumismaksun kattamiseen, suosittelemme ottamaan yhteyttä sosiaalivirastoon tai lähiseurakunnan diakoniaan. Näiltä tahoilta on hyvä mahdollisuus saada avustusta.

 

MUSKARI KEVÄÄLLÄ 2017

Maanantaisin Päiväkoti Hertan tiloissa, Leankatu 6, 00240 Helsinki
 

KAKSI PAIKKA VAPAANA TENAVARYHMÄSSÄ 4-6 VUOTIAAT SEKÄ YKSI VAUVARYHMÄSSÄ!

https://holvi.com/shop/fg7HcG/section/kevaan-2017-kerhot/

Toiminta aloitetaan 16.1.2017  kello 16.45  vauvamuskarilla.

Vauvamuskari (0-1-vuotiaat)  tarjoaa vauvalle ensimmäisen kokemuksen aktiivisesta musiikin kuuntelemisesta ja tuottamisesta. Musiikkituokiossa yhdistyvät laulu, liike, tanssi ja vanhemman turvallinen syli. klo 16.45-17.15

Minitaaperomuskarissa (1-2-vuotiaat) lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. klo 17.15-17.45

Taaperomuskarissa (2-3-vuotiaat) lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. klo 17.45-18.15

Tenavaryhmään (3-4 vuotiaat) tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. klo 18.20-18.50

Tenavaryhmässä( 4-6 vuotiaat) musisoidaan laulaen ja instrumenttisoitinta harjoittaen. Instrumentiksi on valittu Ukulee, joka pitää hankkia omakustanteisesti. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. klo 18.50-19.35 (kesto 45 minuuttia)

Kerhotossut ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan!

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

50€/75€

Jäsenyys kannattaa! Korotimme jäsenalennusta 25 euroon per kurssi. Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen. Korotus korvaa aiemman sisaralennuksen.

Kysyttävää ja palautetta? Ota yhteyttä muskari.ilmoittautumiset@gmail.com.

 

PIANONSOITTOTUNTEJA KEVÄÄLLÄ 2017

Tiistaisin Länsi-Pasilan koululla, Maistraatintori, 00240 Helsinki

Tervetuloa pianotunneille! 10 kerran pianonsoittokurssi alkaa Länsi-Pasilan koululla 24.1.2017. Soittotunnit järjestetään pari- tai ryhmäopetuksena 2-3 oppilaan ryhmissä ja kunkin parin tai ryhmän soittotunti kestää 30 minuuttia. Tunnit järjestetään tiistaisin aikavälillä 17.00-19.30. Opettajana toimii Pyry Laine. Ohessa Pyryn esittely.

Ilmoittautumiset pe 20.1. mennessä: kristiina.repo@pp.inet.fi. Kerro ilmoittautuessasi toiveesi soittotunnin kellonajasta. Ilmoita myös lapsen nimi ja ikä sekä mahdollinen aiempi soittokokemus.

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

100€/130€

KUVATAIDEKERHO KEVÄÄLLÄ 2017

Maanantaisin Pasilan Asukastalolla, os. Topparikuja 2 (Itä-Pasila)

17.00–18.00 3–6-vuotiaat

18.15–19.30 7–12-vuotiaat

Kuvataidekerhossa tutustutaan erilaisiin kuvan tekemisen tekniikoihin ja välineisiin, mm. maalaus, piirustus, muovailu ja sekatekniikat. Harjoittelemme värien sekoittamista, välineiden käyttöä, sekä käymme läpi väriopin perusasioita. Kurssin päätteeksi pystytämme näyttelyn oppilaiden teoksista. Materiaalit sisältyvät kerhohintaan.

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                    

65€/90€        3–6-vuotiaat
75€/100€      7–12-vuotiaat

Kysyttävää? Ota yhteyttä kuvis.ilmoittautumiset@gmail.com

 

LIIKKARI KEVÄÄLLÄ 2017

Tiistaisin Länsi-Pasilan ala-asteen liikuntasalissa, os. Maistraatintori 10

17.00–17.30 2–3-vuotiaat
17.35–18.10 3–4-vuotiaat
18.15–18.50 4–5-vuotiaat
18.55–19.30 5–7-vuotiaat

Liikuntakerhon ohjelmassa on monipuolista liikuntaa tytöille ja pojille. Lapsi oppii kehon hallintaa, motorisia perustaitoja ja yhdessäoloa sekä kokee onnistumisen elämyksiä. Tunnit sisältävät leikkejä, kaikenlaista temppuilua sekä välineisiin tutustumista. 2–3-vuotiaiden ryhmässä lapsi liikkuu oman tutun aikuisen kanssa. Isompien ryhmiin lapsi tulee ilman vanhempia.

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

50€/75€

Jäsenyys kannattaa! Korotimme jäsenalennusta 25 euroon per kurssi. Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen. Korotus korvaa aiemman sisaralennuksen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä liikkari.ilmoittautumiset@gmail.com.

 

SIRKUSKOULU KEVÄÄLLÄ 2017

Torstaisin Länsi-Pasilan ala-asteen liikuntasalissa, os. Maistraatintori 10

17.15–18.00 Perhesirkus, 3–4-vuotiaat
18.00–18.45 Perhesirkus, 4–6-vuotiaat
18.45–19.30 Sirkuskoulu, 6-8-vuotiaat (ilman aikuista)

Perhesirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen hauska harrastus, jonka aikana lapset pääsevät harjoittelemaan leikinomaisesti sirkustekniikan alkeita ja tutustumaan eri sirkusvälineisiin. Vanhemmat ovat mukana tunneilla ja heidän kanssaan lapset saavat harjoitella mm. akrobatiaa, tasapainoilua ja erilaisia temppuja.

6-8-vuotiaiden sirkuskouluryhmässä lapset ovat ilman vanhempia.

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

65€/90€

Jäsenyys kannattaa! Korotimme jäsenalennusta 25 euroon per kurssi. Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen. Korotus korvaa aiemman sisaralennuksen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä sirkuskoulu.ilmoittautumiset@gmail.com

 

VAUVOJEN PUISTOJUMPPA KESÄLLÄ 2017

 

MLL Pasila järjestää ilmaisen vauvojen puistojumpan viime vuoden tapaan Sannan puistossa Länsi-Pasilassa. Ohjelma mukailee suositun Tanssitan vauvaa -kurssin ohjelmaa. Kokoontumiskertoja on kaksi, maanantaina 5.6. klo 10 ja tiistaina 20.6. klo 10. Voit osallistua molemmille kerroille tai vain toiselle. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennalta. 

Tansseilla on säävaraus, mutta sateellakin voi tulla paikalle tapaamaan muita vauvojen vanhempia ja kahvittelemaan katoksen alle. Mukaan tarvitset vauvan, mukavat, liikuntaan sopivat vaatteet ja kengät ja vesipullon.

Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Tavoitteena on saada aikuiselle kevyt hiki otsalle, vauva toimii "lisäpainona". Vauva puolestaan saa mukavan matkan musiikin maailmaan vanhemman turvallisessa sylissä. Ryhmään voi osallistua, kun vauva on täyttänyt 3 kk, mutta ei vielä 12kk - päätä pitää jaksaa itse kannatella. Ohjattu osuus kestää noin 40 min, minkä jälkeen on aikaa vauvojen syöttämiseen, kahvitteluun ja jutteluun. Ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmänohjaaja Eva Aalto. Ryhmän ohjelma on sama kuin talvikaudella, ulko-olosuhteisiin sovellettuna. 

Lisätietoja voit kysyä osoitteesta vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com 

Tervetuloa liikkumaan vauvasi kanssa!

 

------------

VAUVATANSSI KEVÄÄLLÄ 2017

RYHMÄÄN VOI ILMOITTAUTUA MYÖS KESKEN KAUDEN - tällöin maksat vain jäljellä olevista kerroista.

 

TANSSITAN VAUVAA -RYHMÄ on vanhemmalle ja vauvalle yhteistä liikuntaa. Ryhmä kokoontuu

keskiviikkoisin klo 10-11 Pasilan nuorisotalolla (Pasilanraitio 6).

Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Tavoitteena on saada aikuiselle kevyt hiki otsalle, vauva toimii "lisäpainona". Vauva puolestaan saa mukavan matkan musiikin maailmaan vanhemman turvallisessa sylissä. 

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                 

45/60 €

Ryhmään voi osallistua, kun vauva on täyttänyt 3 kk ja jaksaa kannatella päätään. Suurin osa tunnista tanssitaan vauva sylissä, joten isommat / liikkuvat vauvat voivat osallistua Tanssileikki-ryhmään. Ohjattu osuus kestää 45 min jonka jälkeen on aikaa vauvojen syöttämiselle ja kahvittelulle. Ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmänohjaaja Taru Tanskanen. Ryhmän ohjelma on sama kuin syksyllä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com - laitathan viestiin oman ja vauvasi nimen, vauvasi iän ja puhelinnumerosi.

Ryhmä kokoontuu 18.1.-29.3.2017, yhteensä 10 kokoontumista (ei hiihtolomaviikolla 22.2.)

Lisätiedot vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com

 

MINDFULNESS – tietoisuustaidot ja hyvä elämä


8 viikon kurssi, jossa 5 lähiopetuskertaa + ohjattua itseopiskelua. 
Lähiopetuskerrat klo 17.30–19.00: 25.1., 1.2., 15.2., 1.3., 15.3. 

Mistä mindfulnessissa on kyse? Mitä tarkoitetaan tietoisuustaidoilla? Voisivatko ne auttaa minua nauttimaan elämästä sellaisena kuin se on? Entä millaisia työkaluja mindfulness tarjoaa lapsiperheen ja työelämän haastavien tilanteiden kohtaamiseen?

Kurssin pitää sertifioiduksi mindfulness-ohjaajaksi opiskeleva Kati Heikinheimo.

Kurssipaikka: Kerhohuone, Leankatu 7

HINTA: 50 e / 75 e

MLL Pasilan jäsenet saavat 25 euron alennuksen kaikista kurssi- ja kerhohinnoista. Jäsenyyden vuosimaksu on 25 euroa, jonka avulla tuet ehkäisevää työtä lapsiperheiden hyväksi.

Ilmoittautuminen tapahtuu Holvi-verkkokaupan kautta: https://holvi.com/shop/fg7HcG/.

Lisätietoa: kati.heikinheimo@iki.fi