Kerhotoiminta

SYKSYN 2017 KERHOTOIMINTA

 

SYKSYN KERHOIHIN ILMOITTAUDUTAAN 14.8 ALKAEN HOLVI-VERKKOKAUPASSA:

https://holvi.com/shop/fg7HcG/ .

Ilmoittautuminen on mahdollista verkkokaupassa maanantaina 14.8. noin klo 9 alkaen.

Poikkeuksena tästä vauvojen tanssikursseille ilmoittautumiset osoitteeseen vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com

Kerhokausi alkaa pääosassa ryhmiä viikolla 36 ja ryhmät kokoontuvat 12 kertaa, ellei toisin mainita.

Viikolla 42 ei ole kerhotoimintaa (syyslomaviikko 16.-20.10.2017)

Jos olet oikeutettu jäsenalennukseen, käytä ilmoitettua alennuskoodia (huom. koodissa ei ole ääkkösiä!). Pidä pankkitunnukset mukana, sillä kerhomaksut laskutetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Muutoksista ja peruutuksista perimme viiden euron käsittelymaksun.

MLL:n vakuutus kattaa kerhoihin osallistuvat lapset. (Kerhoihin osallistuvilla aikuisilla olisi hyvä olla oma tapaturmavakuutus.)

Pyrimme pitämään kerhomaksut edullisina. Mikäli perheesi kuitenkin tarvitsee avustusta osallistumismaksun kattamiseen, suosittelemme ottamaan yhteyttä sosiaalivirastoon tai lähiseurakunnan diakoniaan. Näiltä tahoilta on hyvä mahdollisuus saada avustusta.

 

Haluatko liittyä yhdistyksemme jäseneksi?

Jäsenmaksut:

Aikuinen: 25€ / vuosi

Lapset 15-17v: 12,50€ / vuosi

Lapset alle 15 v: ilmainen

 

MUSKARI SYKSYLLÄ 2017

Maanantaisin Päiväkoti Hertan tiloissa, Leankatu 6, 00240 Helsinki
 

Toiminta aloitetaan 4.9.2017. Yhteensä kerhokertoja on 12. Lukukauden viimeinen kerta on  27.11.2017. Syyslomaa vietetään maanataina 16.10.2017. (Kaikkien kerhojen osalta 16.-20.10.2017) Opettajan mahdolliset poissaolot(sairastumiset) korvatan korvaavilla kerhokerroilla 27.11 jälkeisillä viikoilla. 

Vauvamuskari (0-1-vuotiaat)  tarjoaa vauvalle ensimmäisen kokemuksen aktiivisesta musiikin kuuntelemisesta ja tuottamisesta. Musiikkituokiossa yhdistyvät laulu, liike, tanssi ja vanhemman turvallinen syli. klo 16.45-17.15

Minitaaperomuskarissa (1-2-vuotiaat) lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. klo 17.15-17.45

Taaperomuskarissa (2-3-vuotiaat) lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. klo 17.45-18.15

Pikku-tenavaryhmässä (3-4 vuotiaat) musisoidaan laulaen ja instrumenttisoitinta harjoittaen. Instrumentiksi on valittu Ukulee, joka pitää hankkia omakustanteisesti. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. klo 18.15-19.00 (kesto 45 minuuttia)

Tenavaryhmässä( 4-6 vuotiaat) musisoidaan laulaen ja instrumenttisoitinta harjoittaen. Instrumentiksi on valittu Ukulee, joka pitää hankkia omakustanteisesti. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. klo 18.50-19.35 (kesto 45 minuuttia)

Kerhotossut ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan!

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

50€/75€

Jäsenyys kannattaa! Korotimme jäsenalennusta 25 euroon per kurssi. Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen. Korotus korvaa aiemman sisaralennuksen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä muskari.ilmoittautumiset@gmail.com.

 

KUVATAIDEKERHO SYKSYLLÄ 2017

Maanantaisin Pasilan Asukastalolla, os. Topparikuja 2 (Itä-Pasila)

17.00–18.00 3–6-vuotiaat

18.15–19.30 7–12-vuotiaat

 

3–6-vuotiaiden ryhmässä painopisteinä ovat piirustus ja maalaus. Kuvitamme runoja ja tarinoita sekä haemme inspiraatiota musiikista. Ryhmätyöskentelyä kehitämme maalaamalla myös yhteisiä teoksia. Uusina tekniikkoina kokeilemme saippuakuplamaalausta ulkoilmassa, liisterikollaasia ja lastamaalausta.

7–12-vuotiaiden ryhmässä  tuttujen tekniikoiden lisäksi rakennamme ja valokuvaamme. Toteutamme osan teoksista muutaman kerran projektitöinä. Teemoja ovat mm. ympäristön havainnoiminen, sarjakuva ja veistosprojekti. Kauden alussa teemme töitä myös ulkona säiden salliessa, mm. suihkepullomaalauksia Asukastalon lähipuistossa. Lisäksi kurssin aikana perustamme yhteisen Instagram-tilin,  jonne päivitämme matkan varrella syntyviä teoksia. Taiteilijavieras tulee kertomaan portfoliotyöskentelystä ja siitä miten sosiaalista mediaa voi hyödyntää omien teosten esille tuomisessa. Suomi 100 vuotta -teema näkyy myös kuviskurssilla. Toteutamme ryhmätyön Finlandia-hymnin inspiroimana ja osallistumme teoksella Suomi 100 vuotta -kuvataidekilpailuun. 

 

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                    

70€/95€        3–6-vuotiaat
80€/105€      7–12-vuotiaat

Kysyttävää? Ota yhteyttä kuvis.ilmoittautumiset@gmail.com

 

LIIKKARI SYKSYLLÄ 2017

Tiistaisin Länsi-Pasilan ala-asteen liikuntasalissa, os. Maistraatintori 10

17.00–17.30 2–3-vuotiaat
17.35–18.10 3–4-vuotiaat
18.15–18.50 4–5-vuotiaat
18.55–19.30 6–7-vuotiaat

Liikuntakerhon ohjelmassa on monipuolista liikuntaa tytöille ja pojille. Lapsi oppii kehon hallintaa, motorisia perustaitoja ja yhdessäoloa sekä kokee onnistumisen elämyksiä. Tunnit sisältävät leikkejä, kaikenlaista temppuilua sekä välineisiin tutustumista. 2–3-vuotiaiden ryhmässä lapsi liikkuu oman tutun aikuisen kanssa. Isompien ryhmiin lapsi tulee ilman vanhempia.

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                   

50€/75€

Jäsenyys kannattaa! Korotimme jäsenalennusta 25 euroon per kurssi. Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen. Korotus korvaa aiemman sisaralennuksen.

Kysyttävää? Ota yhteyttä liikkari.ilmoittautumiset@gmail.com.

 

SIRKUSKOULU ENGLANNIKSI SYKSYLLÄ 2017/ FAMILY CIRCUS AND CIRCUS SCHOOL IN AUTUMN 2017

Torstaisin Länsi-Pasilan ala-asteen liikuntasalissa, os. Maistraatintori 10

17.15–18.00 Perhesirkus, 3–4-vuotiaat
18.00–18.45 Perhesirkus, 4–6-vuotiaat
18.45–19.30 Sirkuskoulu, 6-9-vuotiaat (ilman aikuista)

Perhesirkus on lapsen ja aikuisen yhteinen hauska harrastus, jonka aikana lapset pääsevät harjoittelemaan leikinomaisesti sirkustekniikan alkeita. Vanhemmat ovat mukana tunneilla ja heidän kanssaan lapset saavat harjoitella mm. akrobatiaa, tasapainoilua ja erilaisia temppuja.

6-9-vuotiaiden sirkuskouluryhmässä lapset ovat ilman vanhempia.

Huom! Kerhojen opetuskieli on pääasiassa englanti. Kielitaito tai sen puute ei ole kuitenkaan este osallistumiselle! Ohjaaja puhuu myös espanjaa ja jonkun verran suomea.

 

Family circus in English at the Länsi-Pasilan elementary school on Thursdays
17.15–18.00 Family circus, 3–4-year- olds with parent
18.00–18.45 Family circus, 4–6-year- olds with parent
18.45–19.30 Circus school, 6–9--year- olds without parent

The lessons are taught mostly in English and some Finnish. The language is not a barrier.

Family circus: Oriented to parents and kids, the group for 3–4-year- olds is the first look to the basic gymnastics shapes and different aspects of acrobatics in pairs (pari-akro). We mostly develop trust and gaming in order to start the development of a solid circus base.  The group for 4–6-year- olds is a deeper look of basic shapes and more complex elements of acrobatics. This level requires a little more of previous skills.

Circus school: Oriented for kids in order to build trust and self-confidence in the different basic shapes and skills. The program is made after a small test of the group.

 

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):

85€/110€.                  

Kysyttävää? Ota yhteyttä sirkuskoulu.ilmoittautumiset@gmail.com

 

VAUVATANSSI SYKSYLLÄ 2017

 

TANSSITAN VAUVAA -RYHMÄ on vanhemmalle ja vauvalle yhteistä liikuntaa. Ryhmä kokoontuu

keskiviikkoisin klo 9.30-10.30 Pasilan nuorisotalolla (Pasilanraitio 6).

RYHMÄÄN VOI TULLA MUKAAN MYÖS KESKEN KAUDEN, MAKSAT VAIN JÄLJELLÄ OLEVISTA KERROISTA.

Ohjelma koostuu helpoista tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Tavoitteena on saada aikuiselle kevyt hiki otsalle, vauva toimii "lisäpainona". Vauva puolestaan saa mukavan matkan musiikin maailmaan vanhemman turvallisessa sylissä. 

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):                 

45/70 €

Ryhmään voi osallistua, kun vauva on täyttänyt 3 kk ja jaksaa kannatella päätään ja viihtyy vielä sylissä tanssien ajan. Ohjattu osuus kestää 45 min jonka jälkeen on aikaa vauvojen syöttämiselle ja kahvittelulle. Ryhmää vetää MLL:n kouluttama ryhmänohjaaja Reeta Vilhu. Ryhmän ohjelma on sama kuin keväällä.

Ilmoittautuminen tapahtuu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com - laitathan viestiin oman ja vauvasi nimen, vauvasi iän ja puhelinnumerosi.

Ryhmä kokoontuu 20.9.-29.11.2017, yhteensä 10 kokoontumista (ei syyslomaviikolla 18.10.)

Lisätiedot vauvatanssi.ilmoittautumiset@gmail.com

Tervetuloa liikkumaan vauvasi kanssa!

 

RYHMÄÄN VOI ILMOITTAUTUA MYÖS KESKEN KAUDEN - tällöin maksat vain jäljellä olevista kerroista.

 

TULOSSA MYÖHEMMIN SYKSYLLÄ

 

- Pianonsoiton opetusta lapsille

- Mindfulnessia vanhemmille