MLL Pasilan hallitus 2016

Ota meihin yhteyttä mll.pasila@gmail.com

Puheenjohtaja Kati Heikinheimo

Olen viisivuotiaan pojanviikarin äiti. MLL Pasilan toiminnassa olen ollut mukana hänen syntymästään asti. Muskari on ollut meidän suosikkitoimintamme, ja Kevätrieha tietysti kevään kohokohta. Pasilan yhdistys on vireä ja aktiivinen, ja oman kokemukseni mukaan hieno vertaisverkosto kaupunginosan lapsiperheille.

Kuvataidekerhovastaava Hannele Karhula

Olen taaperopojan äiti Itä-Pasilasta. Tutustuimme MLL Pasilan toimintaan Tanssitan vauvaa -ryhmässä keväällä 2015. Vastaan kuvataidekerhosta Pasilan Asukastalolla. Olen myös ollut mukana järjestämässä retkiä ja MLL Pasilan kevätriehaa.

Liikkarivastaava Anna Halme

Olen uusi jäsen MLL Pasilan hallituksessa. Vastaan liikuntaleikkikerhoista eli liikkareista. Tulin mukaan toimintaan, koska omat lapseni ovat käyneet MLL:n kerhoissa ja halusin olla mukana järjestämässä kivoja harrastusmahdollisuuksia Pasilan lapsille.

Muskarivastaava Linda-Maria Sileoni-Tervo

Olen kolmen alle kouluikäisen (6, 4 ja 1) vuotiaiden lasten äiti. Lapsemme käyvät espanjankielistä päiväkotia Pasilassa, siksi muutimme tänne syksyllä 2015. MLL lisäksi toimin imetystukiäitinä ja vapaaehtoisena synnytystukena. Koulutukseltani olen th-kätilö. Pasila vaikuttaa aktiiviselta paikalta! hieno homma :)

Tapahtumatiimiläinen Kirsi Blummé

Mukaan toimintaan olen lähtenyt halusta tutustua alueen muihin lapsiperheisiin sekä järjestää lapsille mukavaa toimintaa kodin lähellä. Minulla on 5- ja 7-vuotiaat tytöt.

Tilastovastaava Oona Blom

Olen kolmen tytön äiti ja ollut MLL Pasilan aktiivina jo ainakin seitsemän vuotta. Alun perin lähdin mukaan toiminnan järjestämiseen, koska lähimuskari oli mielestäni niin mahtava juttu, että halusin kantaa korteni kekoon. Lisäksi halusin näyttää tytöille mallia, että jokainen voi halutessaan tehdä jotain kivaa kotiympäristönsä parantamiseksi. Ja kivaa on tosiaan ollut!

Jäsenvastaava Ranna Rissanen

Olen kahden pienen lapsen äiti, työkseni teen tiedottajan hommia. Lähdin mukaan MLL Pasilan hallituksen varajäseneksi kun kuulin, että aktiiveista oli niin paha pula, että muskarien ja liikkarien järjestäminen oli vaarassa. Ne ja kaikki muutkin MLL:n paikallisyhdistyksen järjestämät kerhot ja tapahtumat ovat mielestäni tärkeitä alueen lapsiperheiden arjen ilostuttajia. Haluan auttaa siinä missä ehdin.

Sihteeri ja Tanssitan vauvaa -vastaava Emilia Lehtinen

9-vuotiaan esikoisen ja 5-vuotiaiden kaksosten äiti, töikseni järjestän oman yrityksen kautta filosofiaa lapsille. MLL Pasilassa olen ollut syksystä 2011, kun olimme muuttaneet Pasilaan ja päätyneet perhekahvilaan kaksosten kanssa.

Varapuheenjohtaja Kristiina Repo

Olen MLL Pasilan yksi (uudelleen) perustajajäsen. Yhdistys siis päätettiin uudelleen perustaa joulukuussa 2008, koska kaipasimme tänne omalle alueellemme toimintaa pienille lapsille. Aluksi olin rahastonhoitajana, sitten vpj:nä ja pj:nä 4v ja nyt vpj jälleen. Myös mm. muskarivastaavan tehtäviä hoidin alussa, ennenkuin siihen keksittiin ottaa oma vastaava. Olen ollut myös yhtenä vuoten päävastuullisena järjestämässä kevätriehaa, eli monesta jutusta kokemusta.

Yhdistyksemme kaipaa uusia toimijoita!

Mukaan mahtuu aina lisää aktiivisia osallistujia. Tule järjestämään kerhoja, perhekahvilaa, kirpputoreja ja perhetapahtumia. Tervetuloa iloiseen porukkaamme!