Muskari

Muskarin opettajana toimii Elina Simes, musiikkipedagogi (AMK) https://elinasimes.wixsite.com/elinasimes

Soitinryhmässä (5–7-vuotiaat) musisoidaan laulaen ja instrumenttisoitinta harjoittaen. Instrumentiksi on valittu ukulele, joka pitää hankkia omakustanteisesti. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. Klo 17.00–17.45 (kesto 45 minuuttia, huom! hinta 80 € / 105 €)

Perhemuskari 3-kuiset–3-vuotiaat lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. Klo 17.45–18.15 (kesto 30 minuuttia)

Tenavaryhmässä (4–5-vuotiaat) musisoidaan laulaen ja soittaen.Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. Klo 18.30–19.00 (kesto 30 minuuttia)

Kerhotossut ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan!

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):

60 € tai 85 € / 30 minuuttia; 80 € tai 105 € / 45 minuuttia

Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 7 lasta vauva-, taapero ja tenavaryhmissä sekä soitinryhmässä 6 lasta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä muskari.ilmoittautumiset@gmail.com.