Muskari

Muskarin opettajana toimii Sopu Oksanen keväällä 2022 valmistuva musiikkipedagogi opiskelija (AMK)

Muskari pidetään Länsi-Pasilan seurakuntakodin tiloissa Maistraatinkatu 5.

Perhemuskari 1–3-vuotiaat lapset ja vanhemmat laulavat ja leikkivät yhdessä. Musiikkituokiossa tutustutaan soittimiin ja musiikkiliikuntaan. Kesto 30 minuuttia. Vallitsevan koronatilanteen ja rajoitusten vuoksi perhemuskari aloitetaan tammikuussa etämuskarina. Heti kun rajoituksen hellittää toiminta jatkuu normaalisti paikan päällä.

Tenavaryhmässä (4–6-vuotiaat) musisoidaan laulaen ja soittaen. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. Kesto 30 minuuttia

Soitinryhmässä (5–7-vuotiaat) musisoidaan laulaen ja instrumenttisoitinta harjoittaen. Instrumentiksi on valittu ukulele, joka pitää hankkia omakustanteisesti. Muskariin tullaan ilman aikuista, ja muskari voikin olla lapsen ensimmäinen oma harrastus. Muskarissa tutustutaan muihin lapsiin ja harjoitellaan ryhmänä toimimista. Kehorytmiikka, musiikkiliikunta sekä rytmi- ja melodiasoittimien soittaminen antavat pohjaa tuleviin musiikkiharrastuksiin. Kesto 45 minuuttia.

Kerhotossut ja juotavaa kannattaa ottaa mukaan!

Kerhohinta (MLL Pasilan jäsen/ei-jäsen):

60 € tai 85 € / 30 minuuttia; 80 € tai 115 € / 45 minuuttia

Jäsenyys kannattaa! Perheen kaikki lapset saavat kustakin kurssista 25 euron alennuksen huoltajan ollessa MLL Pasilan jäsen.

Kerho toteutuu, jos ilmoittautuneita on vähintään 7 lasta vauva-, taapero ja tenavaryhmissä sekä soitinryhmässä 6 lasta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä muskari.ilmoittautumiset@gmail.com.