Kurssit ja tapahtumat

MLL Pasila järjestää kerhojen lisäksi myös mm. tiiviskursseja. Nämä ja muut tapahtumat löydät seuraamalla tätä sivua ja MLL Pasilan Facebook-sivua.

Lisäksi MLL Pasila järjestää vuosittain toukokuussa koko perheen tapahtuman Kevätriehan. Kevätriehassa on paljon mukavaa tekemistä ja ohjelmaa lapsiperheille.

MLL PASILA MENEE METSÄÄN

MLL Pasila menee metsään joka kuun ensimmäisenä lauantaina. Tapaamme Sannanpuistossa klo 10 ja lähdemme noin 1,5 tunnin pituiselle metsäkävelylle.

Suosittelemme, että matkaan otetaan säänmukainen vaatetus ja iloinen, tutkiva mieli. Koko perheen retket soveltuvat kaikenikäisille, ja vaunujen tai rattaiden kanssa pärjää myös.

Joskus vain ihailemme vuodenaikojen mukaan vaihtuvaa metsää, joskus taas retkellä saattaa olla ohjelmaa. Lapsille tarjoamme retkimehut.

Mukana on aina vähintään yksi MLL Pasilan hallituksen jäsen.

Kevään päivät: 5.2, 5.3, 2.4, 7.5

Tervetuloa!

Kuva: Anna Autio

TOIMIVA PERHE-KURSSI

Toimiva Perhe on yhdysvaltalaisen psykologin ja kouluttajan Thomas Gordonin kehittämä tutkittu ja vuosikymmenten kokemuksella kehitetty vanhemmuustaitojen kurssi. Gordon on ollut luomansa käytännön rauhanmetodin ansiosta kolmesti ehdolla Nobelin rauhanpalkinnon saajaksi.

Toimiva Perhe -kurssilta saat työkaluja arkeen ja ymmärrystä siitä, miksi lapsi toimii niin kuin toimii ja toisaalta, miksi itse toimit niin kuin toimit. Opit tunnistamaan ja viestimään omat tarpeesi. Kun vanhempien tunne- ja vuorovaikutustaidot ovat kunnossa, kehittyvät myös lasten taidot.

Kurssista ja siihen liittyvästä metodista ja filosofiasta voi lukea lisää muun muassa osoitteessa www.gtiry.net.

Ohjaaja

Ohjaajana toimii kirjailija, kouluttaja Elina Kauppila. Hänellä on vuosien kokemus kurssien ohjaamisesta. Elina on myös kirjoittanut useita perheaiheisia kirjoja. Hän on mukana kehittämässä Toimiva perhe -kurssia edelleen ja kouluttaa Toimiva perhe -ohjaajia.

Järjestäjät

Kurssin järjestävät yhteistyössä Mannerheimin lastensuojeluliiton Pasilan yhdistys (MLL Pasila) ja Töölön seurakunta.

Toteutus

Kurssi järjestetään Triplassa Pasilassa, Töölön seurakunnan Fokuksessa (5. kerros).

Kokonaisuus kestää 24 x 45 min ja se jakautuu neljälle viikonlopulle:

su 13.3., la 19.3., su 27.3. ja su 10.4.2022.

Kunkin kurssipäivän pituus on klo 10-15.45

Ilmoittautuminen: https://holvi.com/shop/MLLPasila/product/647e3d029640a7c7fea0c7e3baa41cf7/?fbclid=IwAR1lzMedscDU1pUMFb5jNTlq_iRy6McKiT3hRFwEN3Ae_1WEDmQaRh1QqzE